Vi är här för att hjälpa

Välkommen till

StrongMom Support

Kontakta oss

Det är väldigt viktigt för oss att alla våra kunder är glada, nöjda och känner sig trygga med STRONGMom app. Tveka inte att kontakta oss om ni har några frågor.

  Förnamn

  Efternamn

  Email

  Telefonnummer

  Ämne

  Operativsystem

  Har du några frågor?
  Fråga oss!

  Allmänna frågor

  App support

  Träning

  PR

  Läs vår F.A.Q

  Hitta snabbt och enkelt svar på dina frågor.

  Hur fungerar STRONGMom App

  I STRONGMom App är en träningsapp uppdelad i 3 sektioner. Före, under och efter graviditet. Före är anpassad träning för de som vill stärka sig inför kommande graviditet. Under graviditet är appen uppdelad i 5 delar anpassad och modifierad efter vilket stadie du är i. Du kan i inställningar fylla i när du har beräknad förlossning och appen tar dig alltid till rätt stadie i appen. Efter graviditet är uppdelad i 4 steg där både du som nyförlöst eller varit mamma ett tag lätt kan följa med att börja på steg 1 och jobba dig fram i programmen. Appen har en kalenderfunktion där du kan planera och lägga in dina övningar samt bocka av de när du tränat. Det skapar en bra överblick på din träning. Du kan annars välja att bocka i hjärtat på de övningar du gillar och lätt skapa ett eget favoritpass som alltid är lättillgängligt. Kamerafunktionen är för att du som vill lätt kan följa din graviditet och efter graviditet .
  Vill du sen ha hjälp med klara träningsprogram så är det en premiumfunktion. Där du kan premiera månadsvis eller årsvis på programmen. Sålänge du premunierar har du tillgång till programmen.

  Hur får jag tillgång till STRONGMom App

  Du laddar ned STRONGMom där du brukar skaffa dina appar, t ex AppStore eller Google Play. Appen har ett basutbud för 65 kr . Vill du ha hjälp med klara träningsscheman så finns premiumprogram tillgängligt i appen att köpa till. Du får då tillgång till samtliga träningsprogram som finns i appen.

  Vilka enheter fungerar STRONGMom app på?

  IOS

  • Skapad för iOS 8 (och senare versioner)
  • Kompatibel med iPhone 5 och senare versioner.

  Android

  • Skapad för Android 4.2 och senare versioner
  • Kompatibel med bland andra följande telefonmodeller (och senare versioner av dessa): Samsung Galaxy S4, LG G2, Google Nexus 4, HTC One (m7), Sony Experia Z3 och Motorola Moto G5.

  Det går inte att föra över ett abonnemang från Android till iOS (eller omvänt) utan du behöver starta en ny prenumeration på den nya enheten.

  Vad kostar STRONGMom

  Själva appen basutbudet kostar 65 kr att ladda ned från t ex AppStore eller Google Play. I basutbudet får du tillgång till över 100 övningar fördelat på alla trimetrarna och en del av övningarna är modifierade för din graviditet och efter att du är nyförlöst. Du har även tillgång till kalenderfunktionen, där du kan själv planera in dina övningar du vill träna och logga din träning.

  För att få tillgång till hela STRONGMom, inklusive samtliga träningsprogram, behöver du ett Premium-abonnemang.

  Du kan prenumerera på STRONGMom på två olika sätt:

  • Ett löpande abonnemang för 99:- per månad
  • Ett 12 månaders abonnemang för 995:-

  Du kan betala STRONGMom på tre olika sätt

  • Basutbudet 65 kr engångskostnad
  • Premium basutbudet 65 kr engångskostnad + 99 kr/månad löpande abonnemang
  • Premium basutbudet 65 kr engångskostnad + Ett 12-månaders abonnemang för 995:-

  All förändring av prenumerationstyp sker inne i ditt konto på AppStore/GooglePlay, så om du t ex börjar med en månaders abonnemang och är nöjd kan du sedan enkelt ändra till en 12-månaders abonnemang.

  Hur fungerar betalningen?

  Betalningen för STRONGMom sker automatiskt via det konto- eller kreditkort som du har registrerat hos iTunes eller Google Play.

  Ditt abonnemang blir kopplad till ditt Apple-ID eller Google-konto. Du kan i alla dina enheter som är knutna till ditt Apple-ID eller Google-konto logga in med din användare och komma åt din träning. Om du loggar in i appen på en ny telefon behöver Premium-användare återställa köpet för att sedan aktivera Premium igen.

  Hur ändrar jag mina betalningsuppgifter?

  För Apple-användare så sker alla förändringar av betalningsuppgifter (t ex byte av kreditkort) direkt inne i iTunes-Store & App Store via ditt personliga Apple ID-konto. Du ändrar betalningsuppgifterna för ditt Apple-ID på din iPhone genom att gå in i
  ”Inställningar” och följer sedan dessa steg:

  1. Välj ’iTunes och App Store’
  2 . Välj ”Apple-ID”
  3. Välj ”Visa Apple-ID” in pop up-fönstret (du kan behöva logga in)
  4. Tryck på ”Betalningsinformation” och uppdatera dina uppgifter.

  För Google-användare så sker alla förändringar av betalningsuppgifter (t ex byte av kreditkort) direkt inne i Google Play, via ditt personliga Google ID-konto. Du ändrar de betalningsuppgifter som du har kopplade till ditt Google-ID genom att följa denna.

  Hur får jag kvitto?

  När ett köp görs av en Apple-användare så genereras ett mail som skickas till den epost som du har kopplad till ditt Apple ID-konto. Alla går att se inne i iTunes-Store & App Store via ditt personliga Apple ID-konto, och du kan hämta information om din köphistorik genom att klicka här.

  När du gör ett köp på Google Play skickas en e-postbekräftelse med information om beställningen till det Google-konto som du använde vid köpet. Du kan hämta information om din köphistorik genom att klicka här.

  Finns det någon bindningstid?

  På basutbudet ingen biningstid engångskostnad På premium är din bindningstid antingen 1 eller 12 månader, beroende på vilket betalningsalternativ du har valt . Om du inte väljer att säga upp STRONGMom App, så förnyas din prenumeration automatiskt beroende på vilken typ av abonnemang du har:

  1. Löpande abonnemang förnyas en månad i taget efter utgången period.
  2. Ett 12 månaders abonnemang förnyas automatiskt 12 månader i taget efter utgången period.

  Hur säger jag upp STRONGMom App?

  För Apple-användare:
  Alla förändringar av dina prenumerationer sker direkt inne i iTunes Store & App Store via ditt personliga Apple ID-konto. För att ändra dessa gör du så här: På din iPhone går du in i ”Inställningar” och följer sedan dessa steg:
  1. Välj ”iTunes och App Store”
  2 . Välj ”Apple-ID”
  3. Välj ”Visa Apple-ID” i pop up-fönstret
  4. Välj ”Prenumerationer”
  5. Hitta din prenumeration på STRONGMom och välj ”Ändra” 6. Välj ”Avsluta prenumeration”

  För Android-användare:
  Alla förändringar av dina prenumerationer sker i Google Play Store. För att ändra dessa gör du så här:
  1. Gå in i Google Play Store
  2. Klicka på ”Meny” / ”Mina appar” / ”Prenumerationer”
  3. Hitta din prenumeration på STRONGMom och klicka på den
  4. Välj ”Avsluta”

  Själva STRONGMom-appen har du alltid tillgång till, basutbudet för 65 kr engångskostnad. Ditt val av abonnemang avgör sedan i vilken utsträckning du har tillgång till samtliga träningsprogram eller ej.

  Det går inte att föra över ett abonnemang från Android till iOS (eller omvänt) utan du behöver starta en ny prenumeration på den nya enheten. Stöter du på eventuella problem med detta kan du kontakta info@strongmomapp.com

  Raderas allt jag sparat i appen om jag byter telefon?

  Ja då, allt sparas på din telefon och vi inte har tillgång till din enhet, så se alltid till att spara bilder eller träningslogg innan du byter telefon.

  Kan jag nyttja friskvårdsbidraget?

  Ja, STRONGMom är berättigad friskvård enligt Skatteverkets riktlinjer.
  När du tecknar din prenumeration hos Apple eller Google så genereras det automatiskt ett kvitto som mailas till den epost-adress som du har kopplad till ditt konto hos dom. Om du inte har fått eller inte kan hitta mailet, så kan du gå in på din kontosida hos Apple/Google och hämta kvittot den vägen. Detta kvitto lämnar du sedan till din arbetgivare. Vissa arbetsgivare vill även veta mer exakt vad STRONGMom App är, och då kan du behöva ge länken till www.strongmomapp.com

  Hur kan vi hjälpa dig?

  Vårt mål är att du som kund är nöjd med vår produkt, så om du har några frågor, kontakta oss för mer information.

  Varför ska jag träna under min graviditet?

  Att träna under graviditeten är bra för både mamma och barn. Det kan hjälpa till att förhindra ryggont och andra smärtor, hjälpa dig att sova bättre, bibehålla uthållighet och muskelstyrka. Det kan också minska risken för graviditetsdiabetes och graviditetsrelaterat högt blodtryck.

  När ska man undvika träning under graviditet?

  Vaginal blödning, livmoderhalsproblem, högrisk graviditet, riskfaktor för förtidig förlossning vid hjärtsjukdom, lungsjukdom, graviditetsrelaterat högt blodtryck. Vänligen kontakta din läkare innan du börjar träna med STRONGMom under graviditeten.

  Vad är vanliga rekommendationer kring träning?

  Bär bekväma kläder, extra stöd i bh, drick vatten före, under och efter träningen, konsumera tillräckligt med kalorier för att möta behoven av graviditeten, 300 kalorier extra under graviditeten plus ytterligare kalorier till fettförbränningsprogram. Träna medelintensivt och lyssna på din kropp.

  När kan jag börja träna efter förlossning?

  magaktiviseringsövningar och bäckenbottenövningar kan göras så snart som några dagar efter förlossning och en lätt träningsrutin kan börja 6-8 veckor (C-sektion kjesarsnitt 8-10 veckor) efter förlossning. Kontakta din läkare om du hade en C-sektion, omfattande vaginalreparation eller komplicerad födsel innan du börjar träna.

  Träning och amning?

  Träning under amning anses inte ha några negativa effekter på mjölkvolymen eller mjölksammansättningen. En viss undersökning har visat att mjölksyra kan ge en sur smak som barnet kanske inte gillar.
  Se till att du har en bra stödjande bh, drick mycket vatten före, under och efter träning.