Allmänna villkor

Genom att ladda ner eller använda appen gäller dessa villkor automatiskt för dig – du bör därför se till att du läser dem noga innan du använder appen. Du får inte kopiera eller ändra appen, någon del av appen eller våra varumärken på något sätt. Du får inte försöka extrahera källkoden för appen, och du bör inte heller försöka översätta appen till andra språk eller göra derivatversioner. Appen själv och alla varumärken, upphovsrätt, databasrättigheter och andra immateriella rättigheter som är relaterade till den, hör fortfarande till STRONGMom App development AB.
STRONGMom App development AB har för avsikt att se till att appen är så användbar och effektiv som möjligt. Därför förbehåller vi oss rätten att göra ändringar i appen eller att debitera för sina tjänster, när som helst och av någon anledning. Vi debiterar aldrig dig för appen eller dess tjänster utan att göra det mycket tydligt för dig exakt vad du betalar för.
STRONGMom-appen lagrar och behandlar personuppgifter som du har tillhandahållit för att kunna tillhandahålla vår tjänst. Det är ditt ansvar att hålla din telefon och åtkomst till appen säker. Vi rekommenderar därför att du inte jailbreakar eller roterar din telefon, vilket är processen att ta bort programbegränsningar och begränsningar som åläggs av ditt operativsystems operativsystem. Det kan göra din telefon sårbar mot skadlig programvara / virus / skadliga program, kompromissa med telefonens säkerhetsfunktioner och det kan innebära att STRONGMom-appen inte fungerar korrekt eller alls.
Du borde vara medveten om att det finns vissa saker som STRONGMom App development AB inte tar ansvar för. Vissa funktioner i appen kräver att appen har en aktiv internetanslutning. Anslutningen kan vara Wi-Fi eller tillhandahållen av mobilnätleverantören, men STRONGMom App development AB kan inte ta ansvar för att appen inte fungerar med full funktionalitet om du inte har tillgång till Wi-Fi och du inte har någon av dina datortillägg kvar.
Om du använder appen utanför ett område med Wi-Fi, bör du komma ihåg att dina villkor i avtalet med mobilnätleverantören fortfarande gäller. Som ett resultat kan du debitera din mobilleverantör för kostnaden för data under anslutningens varaktighet när du öppnar appen eller andra tredjepartsavgifter. När du använder appen accepterar du ansvaret för sådana avgifter, inklusive roamingavgifter om du använder appen utanför ditt hemområde (dvs. region eller land) utan att stänga av dataroaming. Om du inte är betalningsbetalaren för den enhet som du använder appen på, var vänlig medveten om att vi antar att du har fått tillstånd från faktureraren för att använda appen.
På samma sätt kan STRONGMom App development AB inte alltid ta ansvar för hur du använder appen, dvs du måste kontrollera att enheten är laddad – om den går tom för batteriet och du inte kan slå på den för att utnyttja tjänsten , STRONGMom App development AB kan inte ta ansvar
När det gäller STRONGMom App development AB: s ansvar för din användning av appen, är det viktigt att komma ihåg att även om vi strävar efter att se till att den är uppdaterad och korrekt hela tiden, är vi beroende av tredje parter att lämna information till oss så att vi kan göra det tillgängligt för dig. STRONGMom App development AB påtar sig inget ansvar för förluster, direkt eller indirekt, du upplever som ett resultat av att förlita sig helt på denna funktionalitet av appen.
Vid något tillfälle kan vi vilja uppdatera appen. Appen är för närvarande tillgänglig på Android och iOS – kraven för båda systemen (och för ytterligare system vi beslutar att utvidga tillgängligheten till appen till) kan ändras, och du måste hämta uppdateringarna om du vill fortsätta använda appen. STRONGMom App development AB lovar inte att det alltid uppdaterar appen så att den är relevant för dig och / eller fungerar med den iOS / Android- version som du har installerat på din enhet. Du lovar dock att du alltid accepterar uppdateringar till programmet när du erbjuds dig. Vi kanske också vill sluta tillhandahålla appen och kan avsluta användningen av det när som helst utan att meddela uppsägning till dig. Om vi ​​inte säger något annat, vid eventuell uppsägning, (a) de rättigheter och licenser som beviljats ​​dig enligt dessa villkor upphör (b) du måste sluta använda appen och (vid behov) ta bort den från enheten.

Ändringar i dessa användarvillkor

Vi kan uppdatera våra användarvillkor från tid till annan. Således rekommenderas att du regelbundet granskar denna sida för eventuella ändringar. Vi meddelar dig om eventuella ändringar genom att lägga ut de nya användarvillkoren på den här sidan. Dessa ändringar är effektiva omedelbart efter att de har publicerats på den här sidan.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller förslag om våra användarvillkor, tveka inte att kontakta oss.