Om STRONGMom

Maria and Tilda växte upp i Motala Sverige och de blev tidigt riktigt bra vänner. Kanske började de smida planer för framtiden redan då…
Maria and Tilda blev gravida med sina första barn, faktiskt nästan samtidigt. Då började de diskutera att de saknades information om träning under och efter graviditeten och blev inspirerade av Marias idé om att bygga en app för träning under och efter graviditet. De startade med att utveckla en app som var säker, lämplig och enkel för alla mammor att använda.

Skaparna bakom STRONGMom

Om Maria & Tilda

Maria är mamma till två barn. Hon har en passion för träning och speciellt för träning i samband med graviditet. Hon är certifierad personlig tränare på SAFE education med fördjupning på gravidträning. Hon har tidigare arbetat ett antal år med försäljning innan hennes passion för fitness och träning blev hennes arbetslivsstil. Maria bor och jobbar i Malmö i södra Sverige.

Tilda är mamma till två barn. Hon är NASM certifierad personlig tränare, certifierad massage therapeut och endurance coach med över 15 års erfarenhet och hennes passion för fitness och hälsa växer ständigt. Hon är även massage therapeut för gravida och massagespecialist. Kombinationen av hennes kompetenser har gett henne en djupare förståelse för hur hon kan hjälpa sina klienter att nå deras fulla potential. Hon har arbetat med mammor och blivande mammor i över 17 år och hennes mål är att alla mammor ska bli välmående och starka. Tilda bor och jobbar i Mill Valley, strax utanför San Fransisco, USA.

Våra medarbetare

Marci Silverberg

Fysioterapeut

Som fysioterapeut omfamnar jag den transformativa kraften i graviditeten och förlossningen som en språngbräda för att hjälpa kvinnor att leva ett starkt och smärtfritt liv. Genom att kombinera min erfarenhet inom ortopedi och neurologi med bäckenbottenarbete erbjuder jag helhetstjänster för fysisk terapi för kvinnor.

Sandra Winberg

Barnmorska, doula

Jag började min underbara resa till barnmorska på Karolinska Institutet och jobbade sedan på en klinik i Stockholm som tillhandahåller antenatalvård, förlossning och eftervård. Jag är så lycklig över att få träffa så många fantastiska mammor i mitt jobb som barnmorska. Mammor är de starkaste som finns, såväl fysiskt som psykiskt.

Bernadette Donovan

Sjuksköterska

Jag har stor kunskap och förstår hur invecklad kvinnas kropp är, genom djup kunskap om gynekologisk, prenatal och primärvård. Arbete inom den allmänna primärvården har gett mig en förståelse på kropp och själ på en djupare nivå.
Behöver du tips, råd eller inspiration?

Läs våra blogginlägg!

Vad kan vi hjälpa dig med?

Kontakta supporten!