STRONGMom -STRONGMom love Sportamore - samarbete med Sportamore

Grattis alla gravida! STRONGMom inleder ett samarbete med Sportamores nya kollektion Blacc Mom. 

I samband med att Sportamores nya gravidkollektion Blacc Mom lanseras, inleder vi ett samarbete att inspirera blivande mammor till träning.  Vi på STRONGMom kommer under september hjälpa dig att komma igång och ge dig redskapen och förutsättningarna att kunna träna säkert. Samtidigt lära känna Sportamores nya satsning Blacc Mom. 

För oss på STRONGMom var det självklart att tacka ja till ett samarbete med Sportamore och deras klädlinje BLACC. Vi såg genast att vi hade många gemensamma nämnare, som bland annat inspirera kvinnor att träna under sin graviditet. Med våra delade värderingar kring gravidträning hoppas vi kunna nå ut till vår gemensamma målgrupp och skapa en härlig helhetskänsla och inspiration för de gravida. 

– När vi såg att de tagit fram fantastiskt fina träningskläder för gravida blev vi själva sugna på att skaffa fler barn, för det var verkligen något vi saknade som gravida. Träningskläder med skön passform och framför allt snygga träningskläder som även går att använda efter graviditeten är helt underbart. Jag använde mina gravidkläder långt efter mina förlossningar. Att ha snygga och sköna träningskläder gör att steget till att börja långsamt aktivera och stärkas upp sin kropp efter förlossningen inte blir så stort säger grundaren på STRONGMom App Maria El-haddad.

Blacc training har satsat på bekväma träningskläder i den nya kollektionen Blacc Mom för gravida. Det går helt i linje med deras vanliga kollektion med härliga färger och mönster.

-BLACC vill att kvinnan ska kunna fortsätta röra på sig i en bekväm outfit även under sin graviditet. De som redan köper BLACC träningskläder ska självklart kunna fortsätta med det. Därför har vi använt samma modeller, kvaliteér och färger som våra vanliga träningskläder men anpassat de efter en gravidmage. Viktigt för oss är att kvinnan ska känna sig bekväm och att kläderna har bra funktion trots ett bra pris. Och självklart ska kvinnan känna sig fin och uppdaterad efter säsongens trender.Vi har denna säsong satsat på en ganska solid look eftersom det är den första kollektionen vi gör, men till den som gillar glada färger och prints så finns även det säger Lovisa Greisz, product manager på Blacc. Läs mer på Sportamore.se

Vi ser fram emot September månad med inspirerande artiklar och en rolig, aktiverande tävling där gravida kan vara med och vinna fantastiskt fina priser. Tävlingen kommer läggas ut på vår hemsidan och på Instagram måndag den 10 september

In och följ oss redan nu på våra Instagramkonton @strongmomapp @blacctraining & @sportamore