Sandra Winberg - Barnmorska på STRONGMom app - STRONGMom

I detta blogginlägg lär ni känna barnmorska Sandra Winberg lite mer. Vi avslöjade ju för er förra veckan att vi utökar teamet med ytterligare två medarbetare. Vårt mål är att ge dig som gravid och mamma helheten och svar på många frågor kring graviditet och mammalivet. Frågor som rör det fysiska, psykiska, träning och välbefinnande. Under 2019 kommer ni möta Sandra Winberg. Hon kommer att skriva om en massa intressanta ämnen. För att inte ska missa några artiklar eller blogginlägg från oss glöm inte att signa upp för att få våra nyhetsbrev. Läs om Sandra nedan.

 

STRONGMom: Barnmorska Sandra Winberg

STRONGMom: Barnmorskan Sandra

Mitt namn är Sandra Winberg och jag är barnmorska samt det nyaste tillskottet i STRONGMom teamet. Jag började min underbara resa till barnmorska på Karolinska Institutet och jobbade sedan på en klinik i Stockholm som tillhandahåller antenatalvård, förlossning och eftervård. Jag är så lycklig över att få träffa så många fantastiska mammor i mitt jobb som barnmorska. Mammor är de starkaste som finns, såväl fysiskt som psykiskt. Vi kan ta fram det där lilla extra i såväl födelserummet som i vardagen. Jag som barnmorska och kvinna tycker att det är viktigt att utgå ifrån sig själv och inte fokusera på krav eller förväntningar som inte känns bra. Detta såväl innan, under som efter en graviditet. Träning är ett sätt att sätta sig själv i fokus. Något som får dig att må bra och där du och bara du är viktig för en stund.

För mig innebär det att jag investerar i mig själv och mitt välmående. Jag bor och jobbar sedan cirka ett år tillbaka strax utanför San Francisco, USA.

För att kunna vara med och påverka vad vi ska ta upp för ämne maila oss gärna på info@strongmomapp.com  och skriv Barnmorska i ämnesraden. Ni kan även skicka in önskemål om andra ämnen ni som ni vill läsa och se mer om på vår Instagram klicka här STRONGMom app på Instagram 

Nästa vecka kommer ni att få lära känna Kvinnohälsoexpert Bernadette Donovan.