Lär känna våra nya medarbetare på STRONGMom!

Äntligen kan vi presentera våra nya medarbetare på STRONGMom!

Äntligen kan vi släppa vår nyhet om våra nya medarbetare på STRONGMom som vi har hållit på alldeles för länge nu.

Vi jobbar ständigt för utveckling för att ni läsare ska få ta del av så mycket inspiration genom vår blogg och faktaartiklar som vi bara kan. Vi jobbar ständigt för att förbättra vår sida och att ta den till nya nivåer för att ni läsare ska få så mycket kunskap och förståelse för allt som rör graviditeter, mammalivet och vad som händer med kroppen. Vi vill kunna skapa så mycket kunskap åt er som möjligt där vi ger er full förståelse för vad träning gör för er för att kunna bli STRONG FOR LIFE.

Vi skapar ett expertteam

För att vi ska kunna ge er en helhet så har vi skapat ett expertteam. Vi är superglada att kunna presentera vår första nya medarbetare på STRONGMom, Sandra Winberg. Sandra är barnmorska och utbildad doula från Stockholm Karolinska. Sandra numera bor i Mill Valley, strax utanför San Francisco. Hon kommer att inspirera och berätta vad som händer i kroppen under och efter graviditet. Hon kommer att skriva till er ur en barnmorskas synvinkel. Ni kommer att möta Sandra en gång i månaden här på vår hemsida.

Välkommen Sandra!

STRONGMom: Barnmorskan Sandra

Vår andra nya medarbetare på STRONGMom heter Bernadette Donovan. Bernadette är expert på kvinnohälsa och har fördjupade kunskaper inom gynekologi, prenatal och primärhälsovård. Bernadette har en examen från Yale university och har även jobbat där som klinisk instruktör. Vi ser fram emot att kunna ge er även hennes expertis. Ni kommer att få svar och hjälp på många av era frågor. Vår nya medarbetare Bernadette kommer skriva för oss en gång i månaden, även hon här på vår hemsida.

Välkommen Bernadette!

STRONGMom: Bernadette

Vi på STRONGMom App vill kunna ge er så mycket inspiration och fakta som vi bara kan samt vara med er genom er resa mot ett STRONG FOR LIFE! Detta är ett av alla spännande steg vi kommer att ta nu under våren! Häng med och ta del av allt aktuellt som händer under 2019 genom att signa upp till vårt nyhetsbrev klicka här:  Signa upp för NYHETSBREV på strongmomapp.com

Vill ni lära känna Sandra lite mer klicka här