Bernadette Donovan. Kvinnohälsoexpert på STRONGMom!

Bernadette Donovan varmt välkommen till oss! 

För att knyta ihop med vår träningsapp jobbar vi ständigt med att hitta nya vägar för att ni läsare ska få så mycket inspiration som möjligt om träning och fakta före, under och efter graviditet. Detta för att vi på STRONGMom tror på STRONG for Life. För att ni ska kunna få den möjligheten att bli STRONG for Life vill vi ge er, våra följare och läsare kunskap och helhet att skapa er STRONG for Life resa. För det sägs att kunskap är makt. Därför är vi oerhört stolta över att Bernadette nu är en del av STRONGMom teamet. Nedan kan ni läsa lite mer om vem Bernadette är.

STRONGMom medarbetaren Bernadette Donovan

STRONGMom: Bernadette

STRONGMom: Bernadette Donovan

Bernadette har stor kunskap och förstår sig på hur invecklad kvinnas kropp är, genom djup kunskap om gynekologisk, prenatal och primärvård. Arbete inom den allmänna primärvården har gett Bernadette en förståelse på kropp och själ på en djupare nivå. Trots att primärvården är mycket bevisbaserad, tror Bernadette på individualiserad vård och integrativ, nonjudgemental stil som hjälper henne att bygga starka relationer med sina patienter.

Hon avslutade sin sjuksköterskeutbildning på Yale University där hon även avancerade sina studier och arbetade som klinisk instruktör i flera år. Innan detta tillbringade hon även en tid i Afrika. Där hon arbetade nära med ett läkarteam. Bernadette har också arbetat i många år som massageterapeut i Bay Area. Bernadette är mamma till 2 barn och hon älskar att träna och utöva mindfulness för att kunna hantera att vara en stark arbetande mamma. Det hjälper henne att bli en daglig Wonder Woman.

Ni kommer att möta Bernadette i blogginlägg och i våra sociala medier. För att inte missa allt som händer hos oss just nu, följ oss gärna på Facebook och Instagram samt signa up för att få våra nyhetsbrev.

För mer inspiration läs gärna vidare bland våra blogginlägg nedan:

Ladda din kropp och bli en hälsosam mamma!

För att ladda ner STRONGMom app gå till App store eller Google play:

STRONGMom app på App store

STRONGMom app på Google play